SPECIAL TAU PAKAI MEERACLE💕

” APA SPESEL NYA MEERACLE GEMSTONE CLEANSER + MALACHITE STONE NI?? ”
.
.
” takde apa yg spesel pun, sama je mne2 sabun pun..”
.
.
” omaigoddd..😱😱betul ke ika ??”
.
.
Haa..tu la korang, cpt sgt melatah..selalunya org akan berpikiran mcm tu, smua bnda dia nak sama kan..mana boleh, tul x?
.
.
Rasa ayam KFC sama ke dgn ayam Mcd? Mestila xsama kan..sbb masing2 ada rahsia tersendiri!
.
.
” apa RAHSIA cleanser MEERACLE™ ni ?? ”
.
.
Okay meh ika bgtau sis..sis baca betul2 tau!
.
.
======
MEERACLE GEMSTONE CLEANSER
======
.
( + ) CLEANSER PERTAMA yg diperbuat dari ” formula gemstone ” , PERTAMA DI ASIA hokey! So sis2 sblm ni dpd kecik smpi skrg sis basuk muka dgn sabun apa? Mesti ada yg beras, betik, jambu, pisang, durian..hihi . Tapi ni la satu2 nya produk yg diperbuat dpd bahan campuran dari ” batu permata “, umpama sis basuh muka dgn serbuk2 hancur batu permata..power?
.
.
( + ) CLEANSER WARNA HIJAU, ramai yg pelik knpe cleanser meeracle warna ijau?? Pelik sgt ye sis..yela kot, ika pun pelik gak mula2..pastu ika tnya founder, ” knpe ijau?” Founder ckp mmg xboleh buat apa..sbb kadar batu permata MALACHITE STONE yg byk dan asli buatkan cleanser tu wrna ijau..pernah tgk kan batu MALACHITE STONE ?
.
.
( + ) 100% NATURAL ! GUARENTEED ! Yg ni mmg ika gerenti dgn sis..Meeracle Gemstone Cleanser mmg diperbuat dari bahan2 yg NATURAL shj, takde bahan kimia yg digunakan, takde risiko penggelupasan, takde merkuri, takde apa pun di dlmnya wlpn sebesar kuman yg mampu dianggap sbg bahan kimia yg merbahaya!
.
.
( + ) 1 TAHUN SETENGAH duduk dlm bilik LAB di makmal RnD MEERACLE™, iye sis..bkn main lama founder uji itu uji ni, tak puas hati tukar itu tukar ini, sampai 1 tahun lebih baru dpt keluarkan Cleanser ni, FOUNDER mmg cerewet ! ( minta2 dia tak baca posting ni😝). So sis semua jgnlah rsau..produk MEERACLE™ bkn produk rebranding atau ciplak..100% ori dan berkualiti!

.
====
NAK TAU KELEBIHAN SETIAP BAHAN ?
====
.
.
Apa kata sis baca kat setiap gmbr tu, pun ada tertulis manfaat setiap bahan yg digunakan.. ( bulan2 pose ni ika dlm mode save batery ) haha!
.
.
Tapi! Apa yg penting ?!
.
.
Kalau skrg ni heboh org cakap produk itu bahaya produk ni bahaya, produk tu ada chemical, produk ni tak halal, mesti sis semua pening nak pakai apa kan?
.
.
Jgnla pening2, pakai je MEERACLE™ konfem sis cantik raya ni! Produk yg 100% SELAMAT DAN HALAL!
.
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia