SESI LAWATAN KE KILANG MEMPROSES MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Ramai yg duk risau, produk MEERACLE™ ni buat kat mana? Kilang ada GMP tak? Ke timbang kilo?
.
.
Pelik..ke uols bkn risau tapi nak tau kilang mana? Hehe.
.
.
Ala, bkn kilang jadi penentu, tapi ” formula gemstone ” yg tersendiri tu yg paling penting.
.
.
Mcm ayam kfc, smpai skrg org ckp boleh tiru, tapi bila rasa takkan 100% sama mcm yg ori..tul tak?
.
.
Sbb apa? Sbb formula yg ori tu takkan dapat, msk la guna dapur mahal mcm mana skali pun..kan?
.
.
So, hari ni sy share lawatan FOUNDER MEERACLE™ ke kilang memproses produk MEERACLE GEMSTONE BEAUTY.
.
.
.


.

Produk yg 100% SELAMAT dan NATURAL, HALAL serta LULUS KKM.
.
.

So uols, jgnlah risau ye..kilang kami berstatus GMP, mmg kilang yg terkawal dari segi kualiti dan kebersihan.
.


.
Sbb tu la produk MEERACLE™ terbaekk!!
.
.
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia