PARUT JERAWAT?

” PARUT JERAWAT DEGIL HILANG DENGAN PEMAKAIAN MEERACLE GEMSTONE SERUM ? ”
.
.
Okay ni parut jerawat tau..parut dalam berlubang, bukan biasa2 tau..hehe
.
.
Kenapa? Pelik?
.
.
Haa..tu la, korang jgn tak tau..bukan setakat mencerahkan dan buat muka jadi glowing.
.
.
Tapi serum ni juga mampu utk merawat atau memulihkan struktur kulit anda dari dalam.
.
.
” FORMULA GEMSTONE ” yg digunakan mmg satu formula yg sangat BERKESAN !
.
.
Penggunaan BATU PERMATA seperti BERLIAN RUBY dan PEARL di dalam serum ni mampu membuahkan hasil yg sangat AWESOME !
.
.
Daripada gambar di bawah uols boleh tgk sndri..ni gambar tanpa ” edit ” ye tanpa 360 tau..mmg naked face..takde mekap apa pun, melainkan lipstick je..

.
.
.
Okay meh dija cter ckit pasal ” FORMULA GEMSTONE ” , apa dia formula ni sbnrnya kan?
.
.
Uols mesti selalu dgr, tapi faham ke apa tu ” formula gemstone ” ?
.
.
GEMSTONE adlh ” BATU PERMATA ” dlm bahasa malaysia..sbb dinamakan ” FORMULA GEMSTONE ” sbb di dlmnya terdpt bahan2 spt DIAMOND, RUBY, MALACHITE dan PEARL.
.
.
Dan, MEERACLE GEMSTONE BEAUTY adalah yg PERTAMA di Asia yg menggunakan ” FORMULA GEMSTONE ” ni.
.
.
Menurut kajian, org pada zaman dulu2, dorng menggunakan batu2 permata ni utk menjadi salah satu alternatif dorg utk menjaga kulit wajah dan dijadikan sbg bahan pewarna..
.
.
So, uols jgn ingat batu2 permata ni khas tuk dijadikan barang hiasan je..
.
.
Setiap batu permata ada khasiat tersendiri..
.
.
Mcm DIAMOND , kelebihan dia adalah utk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah, selain dpd tu..dpt menghilangkan garis2 halus dan parut dgn sgt berkesan!
.
.
RUBY plak, khasiat dia dpt mengembalikan seri wajah..sbb, RUBY atau Batu Delima ni dpt melancarkan pengaliran darah di kulit muka, sbb tu la kalau korang perasan bila pakai je serum, automatik muka jadi pinkish2 kan? Tul tak? Haa..sbb ni la.
.
.
Kalau mcm PEARL plak, semua org tau pearl ni utk mencerahkan dan memutihkan kulit, tp sbnrnya bila ada pearl ni kadar resapan pada kulit akan jd 10x lebih cepat berbanding dgn bahan lain.
.
.
So ni baru je sedikit tntg gemstone ni, tp sbnrnya byk lagi klau nak cerita, apa2 pun ” formula gemstone ” adlh formula yg paling berkesan sejak dari zaman dlu smpi la skrg masih lagi relevan.
.
.
www.meeracleskin.com
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
#testimonimeeracle