PARUT JERAWAT ?

 

” PARUT DARI KESAN JERAWAT PUN BOLE HILANG TAU”
.

 

” PARUT DARI KESAN JERAWAT PUN BOLE HILANG TAU”
.
walaupun ambik masa yang lama untuk hilangkan kesan parut tapi dgn MEERACLE GEMSTONE mampu menghilangkannya..
.
Ini kerana MEERACLE GEMSTONE SERUM diformulasikan “ formula gemstone “ gemstone ni mksud dia batu permata.
.
.
Okay meh kak jijah cter ckit pasal ” FORMULA GEMSTONE ” , apa dia formula ni sbnrnya kan?
.
.
Uols mesti selalu dgr, tapi faham ke apa tu ” formula gemstone ” ?
.
(+) FORMULA GEMSTONE dihasilkan dari bahan2 semula jadi, di mana bahan ASASnya adalah BERLIAN RUBY dan PEARL. Dan digabungkan dengan beberapa lagi VITAMIN dan bahan2 ekstrak dari tumbuhan hijau.
.
(+) TEKSTUR serum yg seakan ” lotion ” , bukan cecair, tak meleleh, meeracle gemstone serum lebih pekat likat dan sgt ringan, bila disapu rata selepas 2 atau 3 saat terus meresap jauh ke dlm kulit wajah dan kering, .
(+) TAK BERMINYAK , satu2 serum di pasaran MALAYSIA bukan diperbuat dari base berminyak. Sgt sesuai utk mereka yg mempunyai masalah kulit berminyak. Bila kulit tak berminyak, jerawat pun susah utk tumbuh.
.
(+) 100% NATURAL, bahan yg digunakan di dalam meeracle gemstone serum 100% natural, tiada langsung bahan kimia terlarang digunakan. Disahkan oleh KKM.
.
(+) HALAL, disahkan oleh JAKIM, satu2 nya produk serum yg MEMPUNYAI SIJIL HALAL! .
Dengan semua kekuatan ini, masalah jerawat anda PASTI dpt diatasi hanya dalam masa beberpa hari SAHAJA!
.
ni baru sikit terangkan tauu…tapi nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp kak jijah 013-3501609👌
.
www.meeracleskin.com
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia