Cara Penggunaan Meeracle Gemstone Serum

Simple je sbnrnya pakai serum ni, tapi kalau cara pakai salah pn ada effect gak. . . Lepas uols cuci muka dgn MEERACLE GEMSTONE CLEANSER, keringkan muka kejap pastu make sure sis pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM dlu lpstu baru pakai bedak atau foundation. . . Biarkan serum meresap dlm 1-2 minit sblm sis tepek bedak […]

Read More

Halal & KKM

ADA HALAL KE? KKM? APA INGREDIENTS ? . . Wahh..ramainya yg tnya soalan2 inspektor ni, dah mcm inspektor kesihatan hihi. . . Tapi standart la tu, ika paham..sblm kita beli sesuatu kita kena make sure kita tau details ttg produk tu, tul x? . . So sis2 semua, yg masih lagi curiga dan pening2 dgn […]

Read More
meeracle gemstone serum

Meeracle Gemstone Serum

MEERACLE GEMSTONE SERUM Meeracle Gemstone Serum ini adalah serum PERTAMA di ASIA yang menggunakan extrak “ batu permata “ atau dikenali sebagai “ formula gemstone “ sebagai bahan  utama. Selain dari extrak batu permata Meeracle Gemstone Serum juga terdapat 33 bahan organic lain seperti ALPHA ARBUTIN, RASTEM, SUNFLOWER LECITHIN DAN EXTRAK BUAH-BUAHAN maka terhasilah FORMULA […]

Read More
meeracle gemstone cleanser

Meeracle Gemstone Cleanser

MEERACLE GEMSTONE CLEANSER Meeracle Gemstone Cleanser adalah product PERTAMA di ASIA yg menggunakan extrak batu permata seperti Malachite Stone sebagai bahan utama beserta extrak teh hijau dan extrak aloe vera. Meeracle Gemstone Cleanser ini mengandungi extrak batu permata seperti :-   MALACHITE STONE Extrak Malachite Stone ini bertindak seperti berikut :- Mengeluarkan lebihan minyak yang […]

Read More

Latest Posts

CANTIKNYA BILA PAKAI MEERACLE😍

October 12, 2017 | No Comments

Apa itu Meeracle Gemstone Serum dan bagaimana ia boleh bantu anda ? ❤Meeracle Gemsone Serum adalah serum khusus untuk kulit wajah yang dapat membantu mencantikkan kulit wajah serta merawat masalah-masalah kulit wajah. ❤Apa yang UNIKnya Meeracle Gemstone Serum ini merupakan satu-satunya serum yang pertama di Malaysia dihasilkan dari batu permata seperti Diamond, Ruby dan Pearl […]

Read more »

PARUT JERAWAT ?

October 11, 2017 | No Comments

  ” PARUT DARI KESAN JERAWAT PUN BOLE HILANG TAU” .   ” PARUT DARI KESAN JERAWAT PUN BOLE HILANG TAU” . walaupun ambik masa yang lama untuk hilangkan kesan parut tapi dgn MEERACLE GEMSTONE mampu menghilangkannya.. . Ini kerana MEERACLE GEMSTONE SERUM diformulasikan “ formula gemstone “ gemstone ni mksud dia batu permata. . […]

Read more »

REALISASIKAN IMPIAN DENGAN MEERACLE

October 11, 2017 | No Comments

Realisasikan impian anda hari ini dengan MEERACLE GEMSTONE SERUM, boleh buatkan muka kita LICIN BERSIH BERKILAT tanpa ada parut ? . Okay ni parut jerawat tau..parut yang hitam, bukan biasa2 tau..hehe . . Kenapa? Pelik? . . Haa..tu la, korang jgn tak tau..bukan setakat mencerahkan dan buat muka jadi glowing. . . Tapi serum ni […]

Read more »

Makeup base @ makeup premier

October 8, 2017 | No Comments

Siape suka make up??🙋 Meeracle gemstone serum adalah solusinyerr!! ♡ make up lebih tahan lama ♡ wajah nampak flawless dan ♡ jelita lagi anggun!! Soo….jangan lupa sapu serum meeracle gemstone yg hebatt!! 💖💎Produk kecantikan pertama di Asia💎💖 . . MEERACLE GERMSTONE SERUM . Ia adalah serum pertama di Malaysia yg menggabungkan 3 jenis batuan eksklusif […]

Read more »

Eyebag😎

October 8, 2017 | No Comments

CANTIKKAN skin sis ni???memang nampak berhasil sangat-sangat tau… . hanya 3 MINGGU shj sis ni dapat hasil yang kebabommmm gitu… . asalnya untuk hilangkan eyebag shj tapi xsangka bole cantik n nampak muda tau….😅 . Macam sis ni, tetap cantik walaupun da berumur taw.. . Siapa nak kami bantu anda dptkan kulit yg bersih dan […]

Read more »

Assalamualaikum

October 7, 2017 | No Comments

GOOD MORNING 😍 Bangun pagi mesti mulakan pagi anda dengan mencuci muka menggunakan MEERACLE GEMSTONE CLEANSER kan!!!!😱 . mesti ada yang tak tahu apa MEERACLE GEMSTONE CLEANSER !!!! . okey , iolss boleh jelaskan … ========================== APA ITU MEERACLE GEMSTONE CLEANSER ????. . ✔ cleanser “Gemstone” Pertama di Malaysia ✔ cleanser yg menggunakan bahan TERMAHAL […]

Read more »

October 3, 2017 | No Comments

GOOD NIGHT …. . Jadikan mimpi kita yg bermakna menjadi reality😊 . www.meeracleskin.com . #formulagemstone #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstonebeauty #1stgemstonebeautyproductinasia

Read more »

PARUT JERAWAT?

September 24, 2017 | No Comments

” PARUT JERAWAT DEGIL HILANG DENGAN PEMAKAIAN MEERACLE GEMSTONE SERUM ? ” . . Okay ni parut jerawat tau..parut dalam berlubang, bukan biasa2 tau..hehe . . Kenapa? Pelik? . . Haa..tu la, korang jgn tak tau..bukan setakat mencerahkan dan buat muka jadi glowing. . . Tapi serum ni juga mampu utk merawat atau memulihkan struktur […]

Read more »

SEMBAH TAKZIAH SULTAN KU

September 11, 2017 | No Comments

Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un.. Al Fatihah… Sembah Takziah Kemangkatan KDYMM Tuanku Sultan Al-Mu’tassimu Billahi Muhibbuddin Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah Al-Haj ibni Almarhum Sultan Badlishah jam 2:30 petang tadi di Istana Anak Bukit. “Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah baginda, rahmatilah baginda, maafkanlah baginda, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya […]

Read more »

Meeracle Gemstone Cleanser

September 6, 2017 | No Comments

🍀CLEANSER PERTAMA yg diperbuat dari ” formula gemstone ” , PERTAMA DI ASIA hokey! So sis2 sblm ni dpd kecik smpi skrg sis basuk muka dgn sabun apa? Mesti ada yg beras, betik, jambu, pisang, durian..hihi . Tapi ni la satu2 nya produk yg diperbuat dpd bahan campuran dari ” batu permata “, umpama sis […]

Read more »